Reviews

Annalies Vlieger

"Dana laat je ontspannen waardoor de foto's een spontane uitdrukking krijgen.
Prachtige foto's zijn het geworden."

Martine Mulder

"Erg leuke vrouw met creatieve ideeën. Weet je voor iedere foto aan het lachen te maken. Wij hebben erg genoten tijdens de fotoshoot. Houdt je ook goed op de hoogte als er veranderingen zijn bijv. met het weer of plek. Professioneel."

Samdra Haringsma

"Leuke opzet van foto's! Netjes in communicatie en afronding. Heel blij met het resultaat! Een aanrader!"

Jesse en Kiki

"Wij vonden het hartstikke leuk, de foto’s zien er echt fantastisch mooi uit en zijn er erg blij mee. Eindelijk foto’s waarop we allebei gelukkig en blij kijken. Wij vonden het een leuke sfeer om foto’s te maken. Het was totaal niet ongemakkelijk om voor de camera te zitten maar gewoon echt leuk, de opdrachten die je ons hebt mee gegeven ben je bijna helemaal niet met de fotoshoot bezig maar alleen maar met elkaar. Je was erg creatief om het beste eruit te halen. Als ik van andere mensen weet dat ze ook een fotoshoot willen dan zal ik zeker zeggen dat ze even bij jou moeten kijken!"

Marian Muilwijk

"We zijn er zo blij mee.

De foto's zijn echt prachtig geworden.

Nogmaals bedankt!"

Thamara van den Bos

"Dana weet je goed op je gemak te stellen. Super fijne en gezellige shoot gehad.
Omdat wij ons zo op ons gemak voelde en heel erg blij met de foto's waren , hebben we gevraagd of ze onze bruiloft wilde fotograferen. De foto's zijn geweldig geworden!"

Priscilla ter Heide

"Wij hebben de gezinsshoot gedaan en ik zou het mijn familie en vrienden zeker aanraden. Ondanks dat onze planning heel anders verliep ivm een hond die er geen zin in had, omdat hij het te warm had en peuter die ook dacht van: daar heb ik geen zin in, zijn het super leuke foto's geworden. Dana's foto's spreken mij aan, omdat het momentfoto's zijn en ze gebruikt een lichte filter, zeker met een buitenshoot komt dat heel mooi over!"

Kira van Ree

"Alles ging eigenlijk vanzelf, Dana doet echt moeite om je op je gemak te stellen zodat de foto's er natuurlijk uit komen te zien. Je merkt dat haar passie echt bij fotografie ligt.
De foto's kregen we ook snel. Super scherp en mooi bewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar dus!"

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie