Wat een leuke loveshoot!

Bijgewerkt: okt 22

Vorige week ging ik weer naar één van mijn favoriete shootlocaties, 't Mirnser Klif in Mirns. Je hebt daar veel variatie voor het maken van foto’s en dat vind ik altijd erg leuk.

Het beste tijdstip voor het maken van mijn foto’s vind ik wat vroeger in de ochtend (het liefst zo vroeg mogelijk), of laat in de middag/begin van de avond. Dan heb je zachter licht en komen mijn foto’s het beste tot z’n recht. Dit mooie stel had hun fotoshoot in de ochtend. En wat was het leuk met deze twee! Ik vind het altijd super tof als ik foto's van een fotoshoot mag delen. En dat doe ik dan ook graag. Hierbij een greep uit de foto's van deze loveshoot! :-)

Wil je meer informatie over het doen van een loveshoot? Of wil je zelf een loveshoot boeken voor jou en je geliefde? Stuur me dan een berichtje en ik help je graag verder! :-) Liefs,

Dana

27 keer bekeken

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie