Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Bijgewerkt: 5 mrt 2020

Via de bruidscursus van Jessica Jongman (overigens echt een aanrader! En nee, ik heb geen aandelen) heb ik in de besloten Facebookgroep voor cursisten, een fotografiemaatje gevonden in Renate. Niet alleen klikt het goed op fotografiegebied, maar ook op persoonlijk vlak kunnen we het heel goed met elkaar vinden. Erg fijn en ook erg leuk!


Een paar keer per jaar vind ik het leuk om nieuwe foto's van mijzelf te hebben voor op mijn website en social media kanalen. Nu zou ik daar natuurlijk een portretsessie voor kunnen boeken. Maar wat nog veel leuker is, is op pad gaan met een collega-fotografe om foto's van elkaar te maken.

Gisteren ben ik weer op pad geweest met Renate voor zo'n fotosessie, op een geweldige locatie! Helaas was het weer wel erg triest, maar dat mocht de pret niet drukken.


Niet alleen is het altijd heel erg gezellig, omdat we ondertussen echt vriendinnen zijn geworden, maar we kunnen lekker uitgebreid de tijd nemen om te kijken wat we leuk vinden en hoe we op de foto willen. Geen tijdsdruk, gewoon lekker plaatjes schieten en ondertussen kletsen en veel lol hebben. Bijkomend voordeel voor beide is dat het nog allemaal gratis is ook!


Weer heel veel mooie plaatjes rijker, ben ik tevreden naar huis gegaan. Ik kan het dan ook niet laten om meteen te beginnen met het editen van de foto's die ik zelf heb gemaakt. Ook de foto's die Renate van mij heeft gemaakt, bewerk ik zelf, zodat ze helemaal bij mijn eigen lichte stijl aansluiten. Nog even geduld, binnenkort zet ik wat foto's op de website, Facebook en Instagram!


14 keer bekeken0 reacties

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie