Mijn eerste blog!

Bijgewerkt: 4 jan 2020


Jeetje, wat is 2019 weer veel te snel voorbij gegaan! Een jaar met vreugde, verdriet, gezelligheid, humor, liefde. Ook het jaar waarin ik mij besloot in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, omdat ik steeds professioneler aan de gang ging met mijn fotografie. Ik heb ondertussen wel door, dat fotograaf zijn, veel meer inhoud dan een beetje foto's maken. Eigenlijk ben je het grootste deel van je tijd zelfs niet bezig met het fotograferen! Huisstijl creëren, brochures, website, social media, het bewerken van de fotoshoots, e-mailmarketing, adverteren, boekhouding, tipboekjes, en zoveel mogelijk informatie absorberen om dit alles zo goed en vlot mogelijk te laten verlopen. Elke dag ben ik er druk mee. En dat naast mijn fulltime baan in de binnenvaart en het hebben van twee lieve, mooie kids van 4 en 6. Dit jaar heb ik ook verschillende workshops gevolgd bij andere fotografen en veel leuke shoots gedaan. Wat heb ik in een jaar tijd veel geleerd. De meest leerzame workshop was toch wel de Playful Heart-workshop van Karin Verhoog. Wat een ontzettend leuke methode om gezinnen op een speelse en ongedwongen manier voor de camera te krijgen. Door deze workshop ben ik er echt achter gekomen, dat ik gezinsfotografie toch wel het allerleukst vind om te doen. En dan het liefst op een mooie buitenlocatie, zoals de duinen of zandvlaktes, heerlijk vind ik het! Ik hoop er in 2020 heel veel te mogen doen! Bij deze wil ik jullie allemaal een ontzettend fijn, gezellig, humorvol, creatief, gezond en liefdevol 2020 toewensen!


11 keer bekeken0 reacties

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie