Het allerliefste en mooiste stel dat ik ooit op de foto mocht zetten!

Vorige week mocht ik een heel bijzonder stel vastleggen tijdens een loveshoot in de Soesterduinen. Voor mij is dit het allerliefste en allermooiste stel ooit! Ik mocht namelijk mijn lieve papa en mama op de foto zetten! 45 jaar getrouwd

Dit jaar zijn mijn ouders 45 jaar getrouwd. Normaal gesproken zouden we dit met de familie gevierd hebben. We zouden lekker uit eten gaan. Maar helaas, we weten allemaal wat er toen gebeurde… Corona gooide roet in het eten. En dus werd hun trouwdag dit jaar niet gevierd. Eerste loveshoot Nu ik alweer een tijdje mag fotograferen, zij het met 1,5 meter afstand en zonder gezondheidsklachten, vond ik het dan ook erg leuk om mijn ouders samen op de foto te zetten tijdens een loveshoot. Ze hadden samen nog nooit een loveshoot gedaan, dus dart werd hoog tijd! 😊 Soesterduinen Omdat ikzelf in Friesland woon, worden de meeste fotoshoots ook daar in de buurt geboekt. Maar het was mijn wens om een keer een fotoshoot te mogen doen in de Soesterduinen in Soest. We hebben daar jaren terug gewandeld, en wat vond ik dat een mooie omgeving! Mijn ouders vinden de Soesterduinen ook een mooie plek en dus besloten we de fotoshoot daar te gaan doen. Ongemakkelijk?

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Want het is toch wel anders om je ouders op de foto te zetten, dan mensen die je niet of niet goed kent. Zouden ze het ongemakkelijk vinden? Zou ik het zelf ongemakkelijk vinden? Maar het was vooral heel erg leuk! Natuurlijk was het in het begin even wennen voor mijn ouders. Vooral mijn vader gaat dan gekke bekken trekken of grappige dingen roepen, maar ook dat leverde dan weer hele leuke foto’s op, doordat ze daarna in een deuk lagen samen. Zie de fotogalerij hieronder voor de foto’s van hun loveshoot in de Soesterduinen.

Niet alleen voor jonge stellen

Het was een hele leuke en gezellige fotoshoot met ongedwongen, spontane en romantische foto’s. Een loveshoot is dus niet alleen leuk voor jonge koppels, maar is ook erg leuk als je al veel langer samen bent. Hoe mooi is het om jullie liefde voor elkaar zo te kunnen laten vereeuwigen? Of om een loveshoot cadeau te doen aan je ouders, als ze, net als mijn ouders bijvoorbeeld, hun 45e trouwdag vieren. Ik ben in ieder geval erg blij met deze foto's van mijn ouders samen en ga er zeker eentje laten afdrukken om bij ons thuis aan de muur te hangen :-) Wil je meer informatie over het doen van een loveshoot? Vraag dan hier de informatiegids aan, geheel gratis en vrijblijvend.

44 keer bekeken

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie