Een echte aanrader!


1 februari was het weer zo ver! Ik ging op pad samen met mijn fotografiemaatje naar een workshop Moment Design van Karin Verhoog. Het was weer een hele wereldreis van Friesland naar Eindhoven, maar samen met Renate, maakte dat die paar uur in de auto erg gezellig. Onderweg nog even een pitstop gemaakt om wat te drinken en weer door.

Eenmaal aangekomen kregen we wat theorie over Moment Design en na de overheerlijke lunch gingen we op pad met een verliefd koppel voor een echte shoot. De man gaf aan het toch wel spannend te vinden, zo’n loveshoot, de vrouw vond het totaal niet spannend. Karin begon met de shoot en het was geweldig om te zien, hoe de man na een paar minuten meteen al zei: ik heb eigenlijk niet eens meer door, dat jullie met al die camera’s op ons gericht staan, zo leuk is het om op deze manier op de foto gezet te worden. En dat is precies wat ik met de Moment Designtechniek wilde leren: hoe je een koppel zo natuurlijk en spontaan mogelijk op de foto krijgt, zonder dat zij zich ongemakkelijk voelen. Vaak zie je dat ongemakkelijke toch terug in de foto’s en dat is zonde, omdat deze foto’s een waardevolle herinnering moeten zijn en mensen niet terug moeten denken aan een shoot die heel ongemakkelijk en geforceerd was. Met deze techniek heb je daar geen last meer van. Het koppel krijgt leuke opdrachtjes en vragen, waarbij ze alles om hen heen vergeten en helemaal in elkaar op kunnen gaan. Super mooi om te zien!

Ik vond het een hele leerzame workshop, we hadden een gezellig clubje dames en ook het koppel dat we op de foto mochten zetten, was ontzettend leuk. Een echte aanrader voor alle fotografen die spontane loveshoots en bruidsreportages

willen. Het was de reis naar Eindhoven meer dan waard!

18 keer bekeken1 reactie

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie