Doe jij al mee??

Bijgewerkt: 22 okt 2020Afgelopen woensdag 13 mei werd ik 35 jaar. Ik ben ontzettend verwend met allerlei kaartjes en cadeautjes, die ik kreeg via de post. Super leuk en lief! Van mijn man en de kids krijg ik dit weekend mijn cadeautje. Nu ben ik behoorlijk nieuwsgierig aangelegd, dus je snapt dat mijn geduld behoorlijk op de proef wordt gesteld! 😊

Doe eens gek!

Omdat ik mijn verjaardag toch groots met jullie wil vieren, ga ik trakteren! En hoe! Ik had verschillende dingen in gedachte, maar uiteindelijk dacht ik: doe eens gek! Ik ga een winactie doen, waarbij ik een gezinsshoot OF een loveshoot weg ga geven aan de gelukkige winnaar! Hoe ontzettend tof is dat!

Denk jij nu: Te gek! Ik wil heel graag mooie en waardevolle herinneringen van mij en mijn gezin, of ik wil heel graag pure en liefdevolle foto’s van mij en mijn geliefde? Doe dan zeker mee met deze winactie, want dit is je kans om een gratis fotoshoot te winnen!

Wat kun je winnen?

* Een gezinsshoot OF een loveshoot. * De fotoshoot vindt plaats op een buitenlocatie in overleg. * Je krijgt 5 fotobestanden, welke je zelf mag uitkiezen uit een online galerij. Extra foto’s kun je uiteraard bijkopen. * Deze fotobestanden worden bewerkt in mijn eigen lichte stijl.


Wat moet je hiervoor doen?

Laat in een reactie weten, waarom jij een gezinsshoot of loveshoot wil winnen EN tag iemand waarvan jij denkt dat hij/zij dit ook wel zou willen winnen. Dit kun je doen door naar mijn Facebookpagina te gaan of ga naar mijn Instagrampagina en zet jouw reactie daar onder de post Winactie. Deze actie delen op jouw eigen Facebook en Instagrampagina is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel, dat zou ik super tof vinden!

Vergeet niet te taggen!

Ik zie heel veel mensen, die wel meedoen aan de winactie en een reactie hebben gegeven, maar die vergeten zijn ook nog iemand te taggen. Als je niemand hebt getagd, doe je niet mee met de winactie en dat zou zonde zijn! Dus ben jij nog vergeten iemand te taggen, doe dat dan nog eventjes. Dan doe je alsnog mee voor de hoofdprijs!


Voorwaarden winactie (lees ook deze even goed, voordat je meedoet) * Shoot vindt plaats op een zondag in overleg in juni, juli of augustus. * De foto’s worden gebruikt voor promotionele doeleinden (website, social media etc). Door mee te doen aan deze winactie, ga je daarmee akkoord. * Exclusief reiskosten. In een straal van 20 kilometer rondom Hemelum zijn de reiskosten inbegrepen. Voor alle overige locaties reken ik € 0,19 cent per gereden kilometer. Ook eventuele parkeerkosten zijn voor jouw rekening. * We houden ons aan de 1,5 meter maatregel. * Bij verkoudheidsklachten en/of koorts van één van ons gaat de fotoshoot niet door en zullen we kijken naar een vervangende datum.

Daarnaast geef ik ook nog twee keer een cadeaubon weg, ter waarde van € 35,-!!


Wie weet ben jij wel één van de winnaars van deze super gave actie! De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 1 juni 2020.Liefs,

Dana

233 keer bekeken0 reacties

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie