Als alles perfect samen komt

Ik mocht nogmaals naar de Soesterduinen, en wat word ik daar toch ontzettend blij van! Heel veel zand, prachtige bomen, zoveel ruimte, heerlijk! De perfecte locatie voor een fotoshoot vind ik toch wel plekken met zand, water, duinen of mooie open of lichtere plekken in het bos. Het zorgt voor een rustige achtergrond, waardoor mijn fotografiestijl goed tot zijn recht komt. Tips voor de fotoshoot


Voor de fotoshoot stuur ik altijd een tipboekje naar het gezin of het koppel dat ik ga fotograferen. Hierin staan verschillende tips, waaronder kledingtips. Ik help je graag met advies over kleding en kleuren die mooi bij elkaar passen. Zo heb ik bijvoorbeeld op Pinterest een bord aangemaakt, waar je kunt kijken naar voorbeelden van kleuren die matchen met elkaar. Ook krijg ik vaak appjes voorafgaand aan de fotoshoot van mijn klanten, die dan wat foto’s doorsturen van de kleding die ze van plan zijn te dragen, met de vraag of dit geschikt is. Heel erg leuk, vind ik dat, want ik denk graag mee om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen. Het koppel dat ik mocht fotograferen, heb ik vorig jaar ook op de foto gezet. En ze zagen er weer super uit! Prachtige lichte tinten, het gaf echt een droomplaatje in de Soesterduinen. Geweldig als alles zo mooi samenkomt!

Bekijk hieronder een paar van de foto’s die ik heb gemaakt van dit mooie stel!
15 keer bekeken0 reacties

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie