Over Mij

Leer mij beter kennen

Als klein meisje zag ik mijn vader met zijn fotocamera

in de weer. Op vakanties, verjaardagen, feestdagen, maar ook gewoon zomaar, als er iets leuks of moois te fotograferen viel. Ik heb dan ook verschillende fotoalbums en een doos vol fotoafdrukken liggen.

Stuk voor stuk allemaal waardevolle herinneringen, waar ik met veel plezier en liefde op terugkijk. 

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

 

Dit is al jaren mijn levensmotto en hier sta ik nog steeds voor de volle 100% achter. Lol hebben in het leven is erg belangrijk. En die lol heb ik het liefst met de mensen waar ik het meest van hou: mijn familie en vrienden. Ik hou van lachen, van gezelligheid en vooral van positiviteit. Dit zie je ook terug in mijn fotoshoots: liefde en lol.

Ik geloof dat iedereen leuk, mooi en ongedwongen op de foto kan staan. Bij mij hoef je nooit meer ongemakkelijk te poseren, maar kunnen jullie genieten van het moment en van elkaar. Ik wil jou en je gezin of je geliefde waardevolle en liefdevolle momenten samen geven, zodat jullie deze voor altijd zullen herinneren. Ik wil dat iedereen zichzelf kan zijn, waardoor ik juist die échte lach op het gezicht van jouw kind tover, en waardoor jij achteraf zegt: "wat was dít leuk! Ik heb geen moment het gevoel gehad, dat ik aan het poseren was voor een fotoshoot!"

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie