FAQ

Hier kun je het antwoord vinden op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Stuur me dan gerust een mailtje of vul het contactformulier in op mijn website. Dan help ik je zo snel mogelijk verder. 

Wanneer boek ik mijn fotoshoot? 
Ik werk op dit moment alleen op zon- en feestdagen, wat betekent dat ik niet heel veel plek heb. Boek dus ruim op tijd, als je zeker wilt zijn van een plekje in mijn agenda!

 

Hoe boek ik een fotoshoot? 
Je kunt een fotoshoot boeken door mij
een mailtje te sturen of het contactformulier in te vullen op deze website. Ik stuur je dan een offerte op van jouw gewenste fotoshoot met bijbehorend pakket. 

Op welk tijdstip kan ik het beste een fotoshoot boeken?
Vooral in de lente en zomer is het verstandig om de fotoshoot vroeg in de ochtend te plannen of laat in de middag/begin van de avond. De zon staat dan minder hoog aan de lucht en schijnt nog minder fel, waardoor het licht zachter is. Hoe vroeger in de ochtend, hoe beter, dus als je het geen probleem vindt om vroeg op te staan, zou ik dit zeker aanraden! 

Betaling

Zodra je de fotoshoot hebt geboekt, stuur ik je de bevestiging met Algemene Voorwaarden. Als je hiermee akkoord bent gegaan, verzend ik de factuur. Deze dient betaald te worden binnen twee weken of uiterlijk twee dagen voorafgaand aan de fotoshoot. De betaling van de factuur zorgt ervoor dat ik de fotoshoot definitief in mijn agenda inplan. Geen betaling, betekent geen fotoshoot. 

Bestel je na de fotoshoot nog fotobestanden of fotoproducten bij? Dan ontvang je hiervoor een aparte factuur. Deze dient volledig betaald te zijn, voordat extra fotobestanden en/of fotoproducten worden verzonden.

 

Waar vinden de fotoshoots plaats? 
Ik fotografeer het liefst op mooie, natuurlijke locaties, zoals het strand, de duinen, zandvlaktes, lichte, open plekken in het bos of aan een meer. Zo komen mijn foto's het beste tot zijn recht. Ik denk graag mee over een geschikte locatie. 

Wat voor kleuren kleding moeten we aan bij de fotoshoot?
Lichte kleuren, zoals pastel- en aardetinten passen heel mooi bij mijn stijl. Wil je meer handige tips ontvangen over kleding, make-up en accessoires?
Vraag dan mijn GRATIS checklist aan.
Ben je niet zeker van de kleuren die jullie hebben? Dan denk ik natuurlijk graag mee. Ik krijg vaak appjes van klanten, die foto's van hun kleding sturen, zodat ik mijn advies kan geven over wat wel en wat niet mooi op de foto staat.

Bewerkingsstijl
Ik bewerk al mijn foto's in de voor mij bekende lichte, romantische stijl, zoals deze te zien is op mijn website en social media. Ook ontvangen jullie de uitgekozen fotobestanden in mijn zwart-wit bewerking.

Ik doe geen bewerkingen in een andere stijl, omdat ik dan niet achter mijn werk sta. Wil je de bewerking in een andere stijl? Dan raad ik je aan om naar een fotograaf te zoeken, die bij jouw wensen aansluit.

Familieshoots

Ik doe fotoshoots tot maximaal 8 personen. Voor grotere families verwijs ik je graag naar een andere fotograaf. 

Hoe krijg ik mijn fotobestanden aangeleverd?
Fotobestanden worden digitaal aangeleverd in een online fotogalerij. De bestanden worden eerst in lage resolutie verstuurd met mijn watermerk erdoorheen. Jullie kiezen dan het aantal fotobestanden uit, behorend bij jullie uitgekozen pakket. Deze stuur ik hierna in hoge resolutie naar je op, zonder mijn watermerk en in een nieuwe online galerij. Vanuit deze galerij kunnen jullie de foto's ook downloaden en/of delen op jouw social media. 

 

Extra fotobestanden

Extra fotobestanden zijn bij te bestellen voor € 7,50 per fotobestand. Wil je meer fotobestanden bijbestellen of de gehele fotogalerij? Vraag dan naar mijn speciale prijzen. De factuur voor de extra fotobestanden dient volledig betaald te zijn, voordat de fotobestanden in hoge resolutie worden verzonden via de online fotogalerij. 

Fotoproducten
Ik bied verschillende fotoproducten aan, waaronder fotoafdrukken, canvas, fotoalbums of een USB-stick. Wil je meer informatie over de prijzen hiervan? Vraag dan naar mijn prijslijst. 

Reiskosten

Binnen 20 kilometer rondom mijn woonplaats Hemelum zijn de reiskosten inbegrepen. Daarbuiten kost het € 0.25 cent per gereden kilometer. Het aantal kilometers wordt berekend met Google, via de snelste route. 
Rekenvoorbeeld: Hemelum - Appelscha (Kale Duinen) - Hemelum = 63,3+63,3 kilometer = 126,6 kilometer in totaal x € 0,25 = € 31,65 aan reiskosten (Hier zijn de 20 kilometer heen en terug, dus 40 kilometer in totaal, al afgehaald van het totaal aantal kilometers) 

Wat als het slecht weer is?
Als het regent, onweert, stormt of hagelt wordt de fotoshoot kosteloos verzet naar een latere datum. Geen probleem!

Heb je nog een andere vraag? Vraag het in de chat of stuur me een mailtje! :-) 

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik maak lichte, pure en ongedwongen foto's van jou en je gezin, newborn of geliefde, zodat jullie deze waardevolle en liefdevolle momenten samen voor altijd zullen herinneren.

Links

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie