Algemene Voorwaarden | DanaKlingeFotografie

​Algemene voorwaarden

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle fotografie door Dana Klinge, handelend onder de naam: Dana Klinge Fotografie.
Bij het boeken van een fotoshoot, gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden van Dana Klinge Fotografie. Toepassing van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Reserveringen

Een afspraak voor een fotoshoot kan gemaakt worden via de mail of via het contactformulier op de website.
De bevestiging van een fotoshoot wordt per e-mail aan de klant verstuurd, samen met de algemene voorwaarden. De klant dient de bevestiging zelf te controleren op onjuistheden, omdat deze gegevens gebruikt zullen worden op de factuur. Als de klant de bevestiging gecontroleerd heeft, dient deze per

e-mail akkoord te geven, dat bevestiging en algemene voorwaarden gelezen zijn. Na akkoord van de klant zal de datum van de fotoshoot definitief in mijn agenda worden gezet.

Wanneer de klant, vanwege welke reden dan ook, de fotoshoot wil annuleren, dient dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de fotoshoot te gebeuren.

Een uitzondering hierop zijn bijzondere familieomstandigheden, ernstige ziekte of bijzondere weersomstandigheden, zoals regen, storm, onweer of sneeuw. Mochten er op de dag van de fotoshoot bijzondere omstandigheden zijn, dan kunnen zowel fotograaf als klant van de shoot af zien. Er zal dan een nieuwe afspraak gepland worden om de fotoshoot alsnog te doen.

Bij ziekte kan zowel klant als fotograaf de afspraak afzeggen tot maximaal 2 uur voorafgaand aan de gemaakte tijdsafspraak.


 

Locaties
 

Dana Klinge Fotografie maakt foto’s op verschillende buitenlocaties (altijd in overleg) of in haar studio. Er zijn geen andere binnenlocaties tot haar beschikking. Wil de klant een fotoshoot op een binnenlocatie, dan is het aan de klant om deze binnenlocatie toestemming te vragen voor de fotoshoot. Ook is de klant zelf verantwoordelijk voor het regelen van de locatie en het verkrijgen van toegang en betaalt de klant locatievergoedingen, zoals toegangskosten, parkeerkosten en dergelijke zelf.

 

 

 

De foto's

Na de fotoshoot zal de fotograaf de foto’s onbewerkt en in lage resolutie naar de klant sturen in een online galerij.
De inloggegevens hiervan ontvangt de klant per e-mail, zodat de klant de gehele selectie foto's kan bekijken.

Wanneer de foto's geselecteerd zijn door de klant, kan deze zijn/haar keuzes doorgeven per e-mail. Hierna wordt de factuur verzonden.

Wanneer de betaling is voldaan, worden de foto’s zorgvuldig bewerkt door de fotograaf. Hierna worden de foto's digitaal verstuurd in hoge resolutie JPEG-formaat, via WeTransfer, naar het opgegeven

e-mailadres. Levertijd voor de bewerkte foto’s is 2 a 3 weken.

Heeft de klant als extra gekozen voor de foto’s op USB-stick of een mini-album van 15x15, dan wordt de USB-stick en/of het mini-album met de uitgekozen foto’s verstuurd, als de factuur is voldaan.

Het is NIET mogelijk de RAW-bestanden van de foto's te ontvangen, omdat dit de onbewerkte versies zijn van mijn foto's en ik dan niet achter mijn product kan staan.

Betaling

Prijzen van de verschillende fotoshoots staan vermeld op de website van Dana Klinge Fotografie.

Bij het boeken van een fotoshoot ontvangt u vooraf de bevestiging van de boeking met daarop het te betalen bedrag voor de fotoshoot.
Als de klant de foto’s heeft uitgezocht in de online galerij en zijn/haar keus per e-mail heeft doorgegeven, zal de factuur verstuurd worden. Deze dient betaald te worden binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen. Dit staat ook op de factuur vermeld.

Pas wanneer de gehele betaling ontvangen is, worden de bewerkte, door de klant uitgekozen, foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk naar de klant verstuurd via WeTransfer.

Voor een bruidsreportage gelden andere betalingsvoorwaarden, deze staan vermeld in de extra algemene voorwaarden voor bruidsreportages. Deze worden naar het bruidspaar verstuurd.


 

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgifte. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten en niet in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen te gebruiken.

 

 

 

Bewaren bestanden
 

De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up van de aangeleverde bestanden. Bestanden worden minstens 12 maanden bewaard vanaf het moment van versturen van de foto’s en het is aan te raden om zelf een aantal kopieën te maken als

back-up!
Mocht de klant binnen deze 12 maanden zijn/haar foto’s kwijt zijn, dan kunnen deze nog kosteloos worden opgevraagd bij Dana Klinge Fotografie.
Het is mogelijk om (tegen betaling) een USB-stick van Dana Klinge Fotografie met de uitgekozen foto’s van de shoot te ontvangen.

 


 

Auteursrecht

Het auteursrecht op de foto's ligt ten alle tijden bij de fotografe.

Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant (en overige personen op de foto) toestemming voor het mogen gebruiken van de foto's op de website, blog en social media kanalen van Dana Klinge Fotografie.

Wil je dit niet, geef dit dan VOORAF aan de fotoshoot aan per

e-mail: danaklinge@danaklingefotografie.nl

Dana Klinge Fotografie zal de gemaakte foto's nooit verkopen aan andere instanties of toestemming geven om deze op enige wijze door derden commercieel te gebruiken, zonder toestemming van de klant.

Het is NIET toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Andere uitsneden, collages of andere bewerkingen zijn ook niet toegestaan.

Het is NIET toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van de fotografe.

Dana Klinge Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het (ongeoorloofd) gebruik van foto's door derden, wanneer zij bijvoorbeeld gekopieerd zijn van de website of social media kanalen.

De Algemene Voorwaarden zijn opgesteld op 6 februari 2020

Over Mij

Mijn naam is Dana Klinge. Ik geef gezinnen en liefdeskoppels graag een waardevolle herinnering om op terug te kunnen kijken later. 

Volg mij op social media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van leuke acties,

tips, de nieuwste blog en nog veel meer?

Meld je dan hieronder aan voor mijn nieuwsbrief!

Links

Contactgegevens

Dana Klinge Fotografie
't Leantsje 22
8584 VH Hemelum

danaklinge@danaklingefotografie.nl
What's app: 06-14.15.31.79

KvK: 76215288

BTW: NL003060014B90

Diensten


GEZINSFOTOGRAFIE

LOVESHOOTS

Copyright © 2020 Dana Klinge Fotografie